Kako da kupujete od nas?

Ljubiteljima naturalnih, biodinamičkih i organskih vina nedostaje platforma na kojoj bi se našle zanimljive informacije, novosti, kao i objedinjena znanja i iskustva iz ove oblasti . Misija sajta prirodnovino.rs je da ovu prazninu popuni. Tu prazninu naravno punimo i sa našom online prodavnicom, gde možete da se upoznate sa naturalnim, biodinamičkim i organskim vinima iz Srbije i regiona, kao i iz nekoliko zemalja Evrope. Čeka Vas oko sto različitih etiketa a ponuda raste iz nedelje u nedelju.
Kako da kupujete od nas?

Nastojimo da sve proizvode opišemo što je tačnije moguće. Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili u roku od 15 dana od dana isporuke proizvoda, a mi ćemo vam vratiti novac.

NARUČIVANJE

Klikom na naš web shop imate mogućnost da se upoznate sa našom ponudom. Filteri Vam omogućuju da izaberete vina po Vašem ukusu. Ako ste doneli odluku o naručivanju, kliknete na opciju narudžba što Vas vodi u korpu gde ste u obavezi da popunite adresu isporuke, kontakt email, i vrstu isporuke i plaćanja – keš ili platna kartica. Posle prihvatanja naših uslova i potvrđivanja da ste punoletni naručite svoje proizvode. U istom momentu dobijate potvrdni mejl.

ISPORUKA

Vreme isporuke kurirskim službama može biti od jednog do sedam dana. Izuzetno, proizvodi mogu biti isporučeni na užoj teritoriji Subotice sopstvenim vozilima prirodnovino.rs. Sve naše cene su prikazane u dinarima sa uračunatim PDV-om. Prilikom finalne naplate, vaš račun će biti zadužen za ukupan iznos porudžbine sa obračunatim PDV-om. Sva plaćanja će biti izvršena u srpskoj valuti - dinar (RSD).

OTKAZIVANJE, VRAĆANJE NOVCA

Ukoliko želite da otkažete svoju porudžbinu, molim vas da nas kontaktirate najkasnije 48h pre planirane dostave poručene robe, u suprotnom smatraćemo da će doći do realizacije i na dan planirane dostave bićete zaduženi za ceo iznos vaše porudžbine. U slučaju otkazivanja porudžbine uplaćena sredstva će biti vraćena na tekući račun kupcu. Ako u nekom slučaju Kupac nije zadovoljan kupovinom, kupljene artikle može vratiti u roku od 14 (četrnaest) dana od datuma prijema pošiljke u nekorišćenom stanju i tom prilikom će se izvršiti kompletan povraćaj novca ili zamena artikla.

BESPLATNA DOSTAVA

Dostava je besplatna ukoliko vrednost porudžbine prelazi 10.000 dinara. Naš kontakt telefon za sve reklamacije i informacije je +381 69 1880030 Možete nas kontaktirati i putem email adrese: kupovina@prirodnovino.rs. Minimalna porudžbina je 3 flaša.

Kako da kupujete od nas?
Kako da kupujete od nas?
Kako da kupujete od nas?
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.