Opšti uslovi korišćenja i prodaje

Opšti uslovi korišćenja i prodaje

Uslovi korišćenja

Molimo vas da pažljivo pročitate uslove korišćenja pre upotrebe internet sajta prirodnovino.rs. Korišćenjem našeg internet sajta potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili ove uslove korišćenja.

Sve sadržaje sajta koristite isključivo na vlastitu odgovornost i prirodnovino.rs se ne može smatrati odgovornom za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Sadržaj prikazan na ovom sajtu kao što su stranice, dizajnerski elementi (dugmići, ikonice i sl), tekstovi, logotipi, audio zapisi i softver su vlasništvo MAURER-BOR, IREN MAURER PR i ne mogu se koristiti bez prethodne saglasnosti.

Nije dozvoljena prodaja naših vina maloletnim licima.

Minimalna količina narudžbe su 3 flaše.

Imate mugućnost kombinovanja vina.

Politika reklamacija

Nastojimo da sve proizvode opišemo što je tačnije moguće. Takođe, prirodnovino.rs ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda niti slike 100% tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka. Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili u roku od 15 dana od dana isporuke proizvoda, a mi ćemo vam vratiti novac.

Ukoliko niste zadovoljni našom uslugom ili proizvodom, molim vas da nas kontaktirate putem emejla najkasnije 4 sata nakon dostave. Reklamacije primamo samo ako nam uz pisani opis dostavite i slike i/ili video snimak problema na koji ste naišli. Reklamirani proizvod mora biti slikan u zatečenom stanju, nikako pola konzumiran. Zaposleni koji su zaduženi za reklamacije, dužni su da vam odgovore najkasnije 48h po prijemu vašeg mejla. Ukoliko ustanovimo da je vaša reklamacija ima osnova, prirodnovino.rs web shop će vam vratiti vrednost porudžbine.

Isporuka

Vreme isporuke kurirskim službama može biti od jednog do sedam dana. Izuzetno, proizvodi mogu biti isporučeni na užoj teritoriji Subotice sopstvenim vozilima prirodnovino.rs

Ukoliko dođe do vanrednih okolnosti, koje u potpunosti onemogućuju isporuku, o tome ćete biti obavešteni putem informacija za kontakt koje ste nam dali prilikom poručivanja proizvoda. Potrošač nema pravo da bez nadoknade odlaže izvršenje isporuke duže od 15 kalendarskih dana od datuma naručivanja, odnosno 1 put.

Prilikom prijema proizvoda koje dostavlja kurirska služba, Potrošač je dužan da sa licima koja dostave proizvod, otpakuje i detaljno vizuelno pregleda isti, da bi se uverio da li postoje fizička oštećenja. Ukoliko postoje fizička oštećenja, Potrošač ima pravo da odbije prijem proizvoda. Proizvodi se prilikom isporuke unose u objekat na adresi kupca preko praga, i spuštaju na mesto gde se mogu neometano otpakovati i vizuelno pregledati.

Sva dodatna pitanja u vezi proizvoda, cena ili isporuke možete nam postaviti na e-mail adresu: kupovina@prirodnovino.rs.

Nije dozvoljena prodaja naših vina maloletnim licima.

ValutaSve cene su prikazane u dinarima sa uračunatim PDV-om.  Prilikom finalne naplate, vaš račun će biti zadužen za ukupan iznos porudžbine sa obračunatim PDV-om. Sva plaćanja će biti izvršena u srpskoj valuti - dinar (RSD).

Uslovi otkazivanja porudžbine

Ukoliko želite da otkažete svoju porudžbinu, molim vas da nas kontaktirate najkasnije 48h pre planirane dostave poručene robe, u suprotnom smatraćemo da će doći do realizcije i na dan planirane dostave bićete zaduženi za ceo iznos vaše porudžbine.

U slučaju otkazivanja porudžbine uplaćena sredstva će biti vraćena na tekući račun kupcu.

Potrebno je da kupac dostavi broj tekućeg računa radi povratka sredstava na mail kupovina@prirodnovino.rs.

Kupac ima pravo da otkaže bilo koju pordužbinu, za bilo koji artikal kupljen u online prodavnici pri čemu će se Kupcu izvršiti kompletan povraćaj novca.

Ako u nekom slučaju Kupac nije zadovoljan kupovinom, kupljene artikle može vratiti u roku od 14 (četrnaest) dana od datuma prijema pošiljke u nekorišćenom stanju i tom prilikom će se izvršiti kompletan povraćaj novca ili zamena artikla.

Prilikom vraćanja artikala u svrhu vraćanja novca ili zamene istog, Kupac mora platiti adekvatne troškove transporta. Ukoliko se refundacija ili zamena artikla desila usled greške Prodavca, transportni troškovi će biti na teret Prodavca.

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, prirodnovino.rs je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC, Maestro i Dinacard metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika platne kartice.


Molimo Vas da u tom mailu navedete tačan razlog vraćanja pošiljke kao i nove ili specifične zahteve. Ukoliko imate bilo kakva dodatna pitanja o povraćaju robe, molimo Vas da nas kontaktirate na e-mail adresu kupovina@prirodnovino.rs.
U želji da se osećate sigurno i puni poverenja u vezi sa kupovinom u našoj online prodavnici. Ukoliko imate bilo koji problem ili ste nezadovoljni kupovinom, molimo Vas da nas kontaktirate e-mailom ili putem telefona.

Naš kontakt telefon za sve reklamacije i informacije je +381 69 1880030

Možete nas kontaktirati i putem email adrese: kupovina@prirodnovino.rs.

Naš kontakt telefon za sve reklamacije i informacije je +381 69 1880030

Možete nas kontaktirati i putem email adrese: kupovina@prirodnovino.rs.

Dostava

Minimalna porudžbina je 3 flaša.

Dostava je besplatna ukoliko vrednost porudžbine prelazi 10.000 dinara.

Osnovni podaci


redakcija@prirodnovino.rs

kupovina@prirodnovino.rs

Mob.: +381 69 1880030

MAURER-BOR, IREN MAURER PR

24414 Hajdukovo,

Kaštelj put 4/b

PIB 106463585

Matični broj 61380833 P

Upoznajte naš tim

Naši članovi

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.