Način plaćanja i isporuka

Način plaćanja i isporuka

Isporuka

Vreme isporuke kurirskim službama može biti od jednog do sedam dana. Izuzetno, proizvodi mogu biti isporučeni na užoj teritoriji Subotice sopstvenim vozilima prirodnovino.rs

Ukoliko dođe do vanrednih okolnosti, koje u potpunosti onemogućuju isporuku, o tome ćete biti obavešteni putem informacija za kontakt koje ste nam dali prilikom poručivanja proizvoda. Potrošač nema pravo da bez nadoknade odlaže izvršenje isporuke duže od 15 kalendarskih dana od datuma naručivanja, odnosno 1 put.

Prilikom prijema proizvoda koje dostavlja kurirska služba, Potrošač je dužan da sa licima koja dostave proizvod, otpakuje i detaljno vizuelno pregleda isti, da bi se uverio da li postoje fizička oštećenja. Ukoliko postoje fizička oštećenja, Potrošač ima pravo da odbije prijem proizvoda. Proizvodi se prilikom isporuke unose u objekat na adresi kupca preko praga, i spuštaju na mesto gde se mogu neometano otpakovati i vizuelno pregledati.

Sva dodatna pitanja u vezi proizvoda, cena ili isporuke možete nam postaviti na e-mail adresu: kupovina@prirodnovino.rs.

Nije dozvoljena prodaja naših vina maloletnim licima.

ValutaSve cene su prikazane u dinarima sa uračunatim PDV-om.  Prilikom finalne naplate, vaš račun će biti zadužen za ukupan iznos porudžbine sa obračunatim PDV-om. Sva plaćanja će biti izvršena u srpskoj valuti - dinar (RSD).

Plaćanje platnom karticom

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Uslovi otkazivanja porudžbine

Ukoliko želite da otkažete svoju porudžbinu, molim vas da nas kontaktirate najkasnije 48h pre planirane dostave poručene robe, u suprotnom smatraćemo da će doći do realizacije i na dan planirane dostave bićete zaduženi za ceo iznos vaše porudžbine. 

U slučaju otkazivanja porudžbine uplaćena sredstva će biti vraćena na tekući račun kupcu.

Potrebno je da kupac dostavi broj tekućeg računa radi povratka sredstava na mail kupovina@prirodnovino.rs.

Kupac ima pravo da otkaže bilo koju pordužbinu, za bilo koji artikal kupljen u online prodavnici pri čemu će se Kupcu izvršiti kompletan povraćaj novca.

Ako u nekom slučaju Kupac nije zadovoljan kupovinom, kupljene artikle može vratiti u roku od 14 (četrnaest) dana od datuma prijema pošiljke u nekorišćenom stanju i tom prilikom će se izvršiti kompletan povraćaj novca ili zamena artikla.

Prilikom vraćanja artikala u svrhu vraćanja novca ili zamene istog, Kupac mora platiti adekvatne troškove transporta. Ukoliko se refundacija ili zamena artikla desila usled greške Prodavca, transportni troškovi će biti na teret Prodavca.


Molimo Vas da u tom mailu navedete tačan razlog vraćanja pošiljke kao i nove ili specifične zahteve. Ukoliko imate bilo kakva dodatna pitanja o povraćaju robe, molimo Vas da nas kontaktirate na e-mail adresu kupovina@prirodnovino.rs.
U želji da se osećate sigurno i puni poverenja u vezi sa kupovinom u našoj online prodavnici. Ukoliko imate bilo koji problem ili ste nezadovoljni kupovinom, molimo Vas da nas kontaktirate e-mailom ili putem telefona.

Naš kontakt telefon za sve reklamacije i informacije je +381 69 1880030

Možete nas kontaktirati i putem email adrese: kupovina@prirodnovino.rs.

Dostava

Minimalna porudžbina je 3 flaša.

Dostava je besplatna ukoliko vrednost porudžbine prelazi 10.000 dinara.

Osnovni podaci


redakcija@prirodnovino.rs

kupovina@prirodnovino.rs

Mob.: +381 69 1880030

MAURER-BOR, IREN MAURER PR

24414 Hajdukovo,

Kaštelj put 4/b

PIB 106463585

Matični broj 61380833 P

Upoznajte naš tim

Naši članovi

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.