Čuda postoje!

Degustacijski restoran 1880, koji je nazvan po godini kada su zasađeni najstariji čokoti kadarke u Nosi, jednom od Maurerovih vinograda, isprobao se u nekoj novoj ulozi. Primio je učenike kuvarstva i poslastičarstva, i upoznao ih sa potpuno drugačijim pristupom lokalnoj hrani.
Čuda postoje!

O tome, kako su se učenici proveli, pisali su na društvenim mrežama, a njihove utiske prenosimo u celosti. U pitanju je Gimnazija i Stručna Škola Dositej Obradović iz Novog Kneževca.

“Ne tako daleko od Novog Kneževca, u Hajdukovu, u prelepom okruženju postoji jedno porodično preduzeće odakle se eksportuje vino u 25 država širom sveta i gde se pripremaju jela kakva ne možete naći ni u jednom jelovniku. Naši učenici i nastavnice kuvarstva i poslastičarstva su imali tu sreću i čast da ih ugoste vlasnici vinarije i facebook.com/1880natural?mibextid=ZbWKwL, Oskar i Irenka Mauer. Naši budući kuvari su imali priliku da steknu novo, zanimljivo iskustvo u ovom objektu, dok su se budući poslastičari na istom mestu, potrudili da usvoje nesvakidašnje ali doživotno stručno znanje. Naši učenici su dobili značajne smernice za životni put koji je pred njima.”

Čuda postoje!
Čuda postoje!
Čuda postoje!
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.