Terms of service

Terms of service

Uslovi korišćenja

Molimo vas da pažljivo pročitate uslove korišćenja pre upotrebe internet sajta prirodnovino.rs. Korišćenjem našeg internet sajta potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili ove uslove korišćenja.

Sve sadržaje sajta koristite isključivo na vlastitu odgovornost i prirodnovino.rs se ne može smatrati odgovornom za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Sadržaj prikazan na ovom sajtu kao što su stranice, dizajnerski elementi (dugmići, ikonice i sl), tekstovi, logotipi, audio zapisi i softver su vlasništvo MAURER-BOR, IREN MAURER PR i ne mogu se koristiti bez prethodne saglasnosti.

Nije dozvoljena prodaja naših vina maloletnim licima.

Minimalna količina narudžbe su 3 flaše.

Imate mugućnost kombinovanja vina.

Politika reklamacija

Nastojimo da sve proizvode opišemo što je tačnije moguće. Takođe, prirodnovino.rs ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda niti slike 100% tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka. Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili u roku od 15 dana od dana isporuke proizvoda, a mi ćemo vam vratiti novac.

Ukoliko niste zadovoljni našom uslugom ili proizvodom, molim vas da nas kontaktirate putem emejla najkasnije 4 sata nakon dostave. Reklamacije primamo samo ako nam uz pisani opis dostavite i slike i/ili video snimak problema na koji ste naišli. Reklamirani proizvod mora biti slikan u zatečenom stanju, nikako pola konzumiran. Zaposleni koji su zaduženi za reklamacije, dužni su da vam odgovore najkasnije 48h po prijemu vašeg mejla. Ukoliko ustanovimo da je vaša reklamacija ima osnova, prirodnovino.rs web shop će vam vratiti vrednost porudžbine.

Isporuka

Vreme isporuke kurirskim službama može biti od jednog do sedam dana. Izuzetno, proizvodi mogu biti isporučeni na užoj teritoriji Subotice sopstvenim vozilima prirodnovino.rs

Ukoliko dođe do vanrednih okolnosti, koje u potpunosti onemogućuju isporuku, o tome ćete biti obavešteni putem informacija za kontakt koje ste nam dali prilikom poručivanja proizvoda. Potrošač nema pravo da bez nadoknade odlaže izvršenje isporuke duže od 15 kalendarskih dana od datuma naručivanja, odnosno 1 put.

Prilikom prijema proizvoda koje dostavlja kurirska služba, Potrošač je dužan da sa licima koja dostave proizvod, otpakuje i detaljno vizuelno pregleda isti, da bi se uverio da li postoje fizička oštećenja. Ukoliko postoje fizička oštećenja, Potrošač ima pravo da odbije prijem proizvoda. Proizvodi se prilikom isporuke unose u objekat na adresi kupca preko praga, i spuštaju na mesto gde se mogu neometano otpakovati i vizuelno pregledati.

Sva dodatna pitanja u vezi proizvoda, cena ili isporuke možete nam postaviti na e-mail adresu: kupovina@prirodnovino.rs.

Nije dozvoljena prodaja naših vina maloletnim licima.

ValutaSve cene su prikazane u dinarima sa uračunatim PDV-om.  Prilikom finalne naplate, vaš račun će biti zadužen za ukupan iznos porudžbine sa obračunatim PDV-om. Sva plaćanja će biti izvršena u srpskoj valuti - dinar (RSD).

Uslovi otkazivanja porudžbine

Ukoliko želite da otkažete svoju porudžbinu, molim vas da nas kontaktirate najkasnije 48h pre planirane dostave poručene robe, u suprotnom smatraćemo da će doći do realizcije i na dan planirane dostave bićete zaduženi za ceo iznos vaše porudžbine.

Naš kontakt telefon za sve reklamacije i informacije je +381 69 1880030

Možete nas kontaktirati i putem email adrese: kupovina@prirodnovino.rs.

Dostava

Minimalna porudžbina je 3 flaša.

Dostava je besplatna ukoliko vrednost porudžbine prelazi 10.000 dinara.

Osnovni podaci


redakcija@prirodnovino.rs

kupovina@prirodnovino.rs

Mob.: +381 69 1880030

MAURER-BOR, IREN MAURER PR

24414 Hajdukovo,

Kaštelj put 4/b

PIB 106463585

Matični broj 61380833 P

Meet our team

Our members

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.